Čokoláda a borůvkovej penou
10. 4. 2009
Čokoláda a borůvkovej penou
Zložky (slúži 4) * 1 košík na ovocie čerstvé čučoriedky, 200 g mražené * 200 g tmavej čokolády * 300 ml smotany koncentrovaný Metóda 1. Rozptýlím čerstvé čučoriedky, alebo niektoré rozmrazené mrazené čučoriedky, v základu 4 malé-veľké slúžia okuliare a zrušil. 2. Roztaviť čokoládu vo veľkom ohňovzdorný miska na panvicu s Simmering vody (uistiť misy nezasahuje voda). Demontujete a vychladnúť na izbovú teplotu. 3. Beat krém v miske sa soft vrcholy, potom zložiť do rozpustenou čokoládou. 4. Spoon sa penou u slúži okuliare na čučoriedky, a slúži na bezprostredne. |
|