Blackforest Tvarohový koláč
Blackforest Tvarohový koláč
Doba prípravy 15 minút
Čas varenia 50 minút
Zložky (slúži 8)
* Roztavený maslom, aby mastnota
* 200 g hladkej čokoládové sušienky
* 125 g masla, tavené
* 200 g dobrý-kvalitnej tmavej čokolády na varenie, nasekané
* 1 TBS vriacej vody
* 1 TSP želatíny
* 2 x 250 g pkt smotanový syr, pri izbovej teplote
* 70 g (1 / 3 šálky, pevne zabaleno) hnedého cukru
* 1 x 670 g pohári čerešní Morello
* 2 TBS pieskový cukor
* 1 TBS kukuričná múka
* Biele čokoládové kudrlinky, zdobili
Metóda
1. Kefové plytký 10 x 34 cm (základné merania) skladaný naparádit cínu, s odnímateľným základne s rozpustenou masla ľahko namažte.
2. Miesto sušienok v miske a spracovateľov potravín a postupu do jemne drvený. Pridajte maslo a spracujeme do kombinovanej. Prevodom na pripravené pán. Používajte sklenené šíriť a stlačte zmesi pevne po stranách základne a pán. Miesto v chladničke po dobu 30 minút na chlad.
3. Miesto čokolády v ohňovzdorný misy cez panvu o Simmering vody (uistite sa, že misa nemá dotknúť vody) a miešajte, kým sa rozplynul.
4. Miesto vody v ohňovzdorný skla. Kropiť so želatínou a miešajte, kým sa vidlica je rozpúšťa.
5. Použitie elektrického šlágr poraziť smotanový syr a hnedý cukor do misy do hladké. Pridajte čokoládu a želatín, a bil do kombinovanej. Spoon v base a použite nôž na hladký povrch. Do chladničky na 1 hodinu vychladit.
6. Medzitým odvodňovanie čerešne a rezervy sirupu. Kombinovať cukru a kukuričná múka v panvu. Postupne pridajte sirup. Cook, miešanie cez médium tepla po dobu 5 minút, alebo kým omáčka varí. Odstrániť z tepla. Pridajte čerešne. Vyhradenom pre 30 minút vychladnúť.
7. Plátok nahotinky. Podávame Zapečená s čerešňami a čokoládové kudrlinky.